Kære Læser

Velkommen til min blog.

Alt aktivitet er fra 1. januar 2017 flyttet over på www.mtbakademiet.dk. Derfor vil du ikke finde nye opslag på denne side. Nye blog-opslag finder du på www.mtbakademiet.dk/blog-vlog.

Vi ses på mtbakademiet.dk :-)

Bedste hilsner
Mads Weidmemann


Målet med bloggen er at inspirere dig til at dygtiggøre dine mountainbikefærdigheder.
- Og måske du finder generel inspiration til livet.

Det skal nævnes, at alt skrevne er egne udtagelser og holdninger. De er ikke påvirket af eventuelle partnere eller lignende.

God læselyst & bedste hilsner
Mads Weidemann


10.16.2014

På Tur med RedBull-Esben


Fotografen Esben Zøllner Olesen er selvstændig af erhverv og fast fotograf for den danske afdeling af energigiganten, Red Bull.

Gennem sommeren og efteråret har jeg arbejdet med Esben på en yderst spændende mountainbike foto-serie, både på lille som stor MTB (XC- & DH-cykel).
Vi har været rundt på Sjælland og en tur i svenske Vallåsen... Eller skal jeg sige danske Vallåsen, da der altid er flere besøgende danskere end svenskere sommer- som vintermånederne.

Desværre har jeg ikke mandat til vise alle billederne, da rigtig mange er taget med et eksperimenterende specielt kamera med ligeså specielt lys. Så de må forblive hemmelige indtil Esben selv offentliggøre sin nytænkende, anderledes og flotte fotomåde.

Denne lille serie her i dagslys er langt fra værst. Rette ord må være Rå, Dynamisk & Sveddryppende.