Kære Læser

Velkommen til min blog.

Alt aktivitet er fra 1. januar 2017 flyttet over på www.mtbakademiet.dk. Derfor vil du ikke finde nye opslag på denne side. Nye blog-opslag finder du på www.mtbakademiet.dk/blog-vlog.

Vi ses på mtbakademiet.dk :-)

Bedste hilsner
Mads Weidmemann


Målet med bloggen er at inspirere dig til at dygtiggøre dine mountainbikefærdigheder.
- Og måske du finder generel inspiration til livet.

Det skal nævnes, at alt skrevne er egne udtagelser og holdninger. De er ikke påvirket af eventuelle partnere eller lignende.

God læselyst & bedste hilsner
Mads Weidemann


10.23.2014

Gratis MTBtips, FACEBOOK

Hvis du er en af de mange Facebook-addicted personer, så giv 'Gratis MTBtips' et Like og følg med, når der kommer nye gratis-tips til din mountainbiketeknik eller dit MTB set-up.

Siden er til for alle jer, der ved egen træning ønsker at forbedre jeres MTB-teknik.

Hvis det ikke lykkes ved egen hjælp... Ja, så er du meget velkommen til at kontakte undertegnet for en pris på givende tekniktræning enten privat eller som hold.

Og nu lyder jeg sikkert som en yderst dårlig sælger, men du vil ikke fortryde dit køb. Du får en øjenåbner, og indenfor få timer kommer du til at rykke grænser samt din selvtillid ryger en tur i vejret.

Selvtilliden er yderst vigtig at have med i teknikprogressionen. Hvis selvtilliden ikke vokser sideløbende med din tekniske udvikling, ja så kan alt være lige meget. Selvtillid er grundlag for din læring. Faktisk er selvtilliden grundlag for den person, du og jeg til daglig optræder som!

Bekymre dig ikke om din nuværende selvtillid. Jeg skal med glæde og med alle mine pædagogiske og lærte færdigheder booste dig, så du tager derfra et par centimeter højere og med flere MTB-skills :)

"Din MTB-kørsel skal være en dans!
Og hvornår har du sidst danset krumrygget og med stive ankler?"

Hvorfor "rank ryg & hælene nede"?
Af den årsag, at alt styring af din mountainbike sker i fødderne og op til navlen.
Når hælene er nede har du hele foden inklusiv ankler at arbejde med. Istedet for som 95% gør, står på tæerne med låste ankler.
En rank ryg er til for at give stabilitet i overkroppen, så du får mest mulig styring af dit fodarbejde.